BELLA IN SHANGHAI

Ni är välkomna att följa äventyret, det är här det händer!

Vårt hem i Kina

Publicerad 2012-09-30 11:51:47 i Shanghai

Välkomna hem till oss!
 
Här nedan följer en liten bildeserie från vår mysiga lilla tvåa :) Enjoy!
 
 
Vår hall / vardagsrum
 
 
Vårt vardagsrum
 
 
Korriodoren till sovrummet (de kinesiska tecknen står för lycka, framgång och tålamod...)
 
 
Mini- köket
 
 
Sovrummet
 
 
Mitt lilla skrivbord i sovrummet, och även delar av balkongen
 
 
 
Det är litet men mysigt, och vi trivs fantastiskt bra!
 
puss&kram
 

The Bund

Publicerad 2012-09-29 08:03:00 i Shanghai

 
Hej där!
 
När man är i Shanghai måste man besöka Bund. Bund är egentligen ett helt område och inte en specifik plats. Utan Bund utgörs av alla byggnader längs floden Huangpu (i gamla afförsdistriktet, beläget i östra Huangpu). Bund har historiskt sett varit väldigt internationellt då byggnader och företag belägna vid Bund har har tillhört tyskar, fransmän, holländare, amerikaner, japaner och så vidare.
 
Absolut vackrast är det kvällstid då allt är upplyst, bilden ovan är tagen från andra sidan vattnet i ett område som heter Pudong.
 
over out!
 
xoxo
/ B
 

Shanghai University of Finance and Economics (School of Law)

Publicerad 2012-09-28 17:22:00 i Shanghai University of Finance and Economics

Hallå där ute!
 
Jag åkte till Kina utan att veta rankingen på universiteten, men har idag fått veta att Shanghai University of Finance and Economics är rankat som andra bästa universitet i Shanghai sett till alla utbildningar och kurser.
 
Okej prestation, men nu till den viktiga delen - mitt universitet är ansett vara det andra bästa universitet i hela Kina sett till finans- och ekonomi utbildningar. Eftersom jag är registrerad som "Buisness student" är jag lite nöjd!
 
Enjoy your friday :)
 
 
xoxo
Bella
 
 
 
 

Den 27 september 2012

Publicerad 2012-09-27 11:48:19 i Shanghai

Tjenixen,
 
Idag är det precis en månad sedan vi satte oss på ett plan för att flyga över till Kina.
Det har varit en spännande och omtumlande månad. Mycket administrativt,
många papper att fylla, mycket köande och många val att ta ställning till.
 
Vi känner att vi har kommit väl på plats, vi trivs i lägenheten och har en
fantastisk umgängeskrets :)
Det händer nya saker hela tiden, och man behöver inte anstränga sig för att tiden ska gå!
 
Hoppas att ni alla mår bra!
 
kram kram
Bella & Martin
 
 
 
 

Dagens visdomsord

Publicerad 2012-09-27 11:28:36 i Shanghai

"The greater danger for most of us lies not in setting our aim too high
and falling short; but in setting our aim too low, and achieving our mark."
- Michelangelo
 
Första intryck är en knepig sak; den lärare som jag hade högst tankar om, har visat sig vara en inte fullt så trevlig person (riktigt otrevlig mot flera elever och ironiska kommentarer till det mesta). Och den lärare jag har varit absolut mest rädd för som verkat vara strängast har visat sig vara en av de bästa lärare jag har haft, så ibland är en del saker helt upp och ner....
 
xoxo
Bella
 
 

Weihai Lu / Chongqing bei Lu

Publicerad 2012-09-26 16:32:35 i Shanghai

 
Välkomna till vår gata!
 
Vi bor egentligen på Chongqing bei Lu (Chongqing North Road) men i Kina för att förklara för någon var du bor, eller beskriva framförallt för en taxichaufför vart du vill åka, så är det ett måste att du uppger korsningen (spelar ingen roll om du kan byggnadens namn eller har den exakta adressen. Har du inte korsningens namn är det inte alltid du kommer rätt!)
 
 
 
Korsningen Weihai lu / Chongqing bei lu
 
 
Små diverse butiker
 
 
Det finns gott om små frukbutiker
 
 
Det här är en personlig favorit, han tillverkar de vackraste fågelburna helt for hand!
 
I vårt område finns det mesta vi har flera Family Mart ( små och mellan stora matbutiker), flera restauranger, kemtvätt, frisor, flera frukt & gront butiker, en kött & fiskmarknad mm.
 
xoxo
Bella & Martin
 

Intervju med Tuduo grundaren Marc van der Chijs

Publicerad 2012-09-25 15:25:50 i Shanghai

Hej,
 
Nu undrar ni säkert två saker 1. Vad är Tudou? samt 2. Vem är Marc van der Chijs?
 
Jag läser en kurs i management, och som grupprojekt ska vi ta kontakt med ett lokalt företag här i Shanghai och göra en intervju med en manager. I min grupp hade en utbytesstudent goda kontakter och lyckades boka in en intervju med Marc van der Chijs, en holländare som har grundat många företag och gör mycket affärer i Shangahai.
 
 
Nu var väl kanske inte vårt val riktigt inom ramen för vad läraren hade räknat med (ingen supermarket manager, utan grundare och super entreprenör för flera i Kina väldigt kända företag). 
 
För Tudou är Kinas motsvarighet till Youtube, och är eftersom Youtube inte får användas här, så har företagen trots samma inriktning kunnat samexistera. Marc var i alla fall kanon trevlig och man känner sig själv lite viktig när han berättar om förhandlingar med Steve Jobs och Bill Gates....
 
 
xoxo
Bella
 
 
 
 
 
* bilden är lånad
 

Karaoke time

Publicerad 2012-09-24 15:24:00 i Shanghai

Ching chong!
 
Alla kineser älskar att gå och sjunga karaoke, så vi kände att det var dags för oss att pröva. Kan säga att det var en kanonskoj upplevelse och att vi lätt kommer att göra om det!
 
Man hyr sitt eget rum, och beroende på antalet deltagare så får man ett visst antal mickar och ett lagom stort rum. Sedan kan man beställa in dricka, snacks och hyra tillbehör som maracas, bjällror mm.
 
Vi var ett gäng på 14 personer vilket var ganska lagom, tillräckligt många för att kunna larva sig riktigt ordentligt!
 
Tjejerna tar ton :)
 
Grabbarna skränar på!
 
Ha en trevlig vecka,
 
xoxo
Bella & Martin
 
 
 
 
 

En lugn helg

Publicerad 2012-09-23 08:53:31 i Shanghai

Hej på er alla!
 
Vi har haft en väldigt lugn och skön helg, och på det stora hela inte gjort många knop. Eftersom allt har varit så intensivt sedan vi kom till Shanghai, har det varit väldigt skönt att bara slappa. Tiden går kanon fort här trots att man inte gör något :) Helgens hojdpunkt var att gå ut och sjunga Karaoke, kommer ett inlägg med bilder senare!
 
Det känns bra att bra att borja veckan utvilad, framforallt som jag vet att det kommer behovas. Imorgon måndag kommer jag att ha min forsta tenta i "Managerial accounting". Och efter har jag lektioner fram till kl. 22 ("International marketing"), på tisdag då jag rent schemamässigt egentligen ska vara ledig ska vi gora två grupparbeten och en intervju (allt for kursen "Management").
 
På onsdag ska ska jag forutom lektioner hinna gora ytterligare ett grupparbete ("Managerial accounting"). Och så finally torsdag, tre lektioner (blandat) och inlämning av en uppsats (Real Estate Appraisal). Så den kommande veckan blir det full fart!
 
 
En bild ifrån Rayfont hotels lounge
 
Ha en fortsatt trevlig sondag!
 
xoxo
Bella och Martin

Media Markt

Publicerad 2012-09-21 14:10:00 i Shanghai

What's up?!
 
Var fredag har spenderats i elektronik butiken "Media Markt". Bade jag och Martin har investerat i varsin ny dator. Min gamla hade sett sina basta dagar, och da ingen forstar svenska, jag har gamla windows xp och jag haft min gamla dator i ett antal ar sa bestamde jag mig for att kopa en liten Samsung netbook.
 
 
Och an sa lange ar jag helt kar min nya kamrat! Den vager nastan ingenting och gar ner i mina vaskor, vilket innebar att jag inte behover slappa tva vaskor till skolan, nice:) Nu ar det inte sa att elektronik ar mycket billigare har, men da Media Markt kor att du far presentcheckar pa allt du koper sa blev det i slutandan valdigt prisvart.
 
 
 
Kanns otroligt skont att kunna sitta hemma och skriva!
 
Ha en kanon fredag,
 
(1337)
Bella & Martin
 
 
 
 

"Best Buddie"

Publicerad 2012-09-21 09:03:00 i Shanghai

Hello,
 
Via skolan har vi utbytesstudenter fatt vad vi kallar en "Best Buddie". En best buddie ar en kinesisk student som vill hjalpa oss nya att komma till ratta med allt. Tyvarr var det betydligt lattare att fa en best buddie om man var fransman eller spanjor (och kille!) da best buddie gruppen till 90% bestar av tjejer som vill traffa vasterlandska killar.... 
 
Vi var i alla fall inbjudna pa en valkomstfest, dar vi fick leka lekar, upptrada och lara kanna fler kinesiska studenter. Kul initiativ! Pa bilderna nedan ser ni tva av de utbytestudenter som jag umgas mest med!
 
puss&kram
Bella
 
(Jag, Kirsi fran Finland och Connie fran Australien)
 
 
 

M2 vs Coco bar

Publicerad 2012-09-21 08:49:00 i Shanghai

Efter mycket plugg ar det kul att hanga med alla skona manniskor som vi har lart kanna har! Alla utbytesstudenter ar super harliga och vi har verkligen kanon skoj!
 
Veckans hiss gar till klubben "M2", och veckans diss till "The Coco club".
 
(Bild tagen pa klubben M2, vi har en hollandare, en tysk, tre fransman, en spanjor och en svensk en salig blandning helt enkelt!)
 
 
Kram Kram
Bella & Martin
 
 
 
 
 
 

Plugg, plugg och mer plugg

Publicerad 2012-09-20 20:41:39 i Shanghai

Hej pa er alla!
 
Ledsen for dalig uppdatering, jag har pluggat som en liten tok den har veckan (Har stannat pa universitetet till sent pa kvallarna och akt tillbaka tidigt pa mornarna for att plugga). Aven nasta vecka kommer att bli anstrangande, med flera grupprojekt som ska lamnas in, en uppsats, en intervju och min forsta tenta (managerial accounting). 
 
Det som ar bra ar att veckan efter det ar "national holiday" vilket innebar att hela Kina tar ledigt en vecka, aven vi studenter sa det blir ett tidigt hostlov!
 
Ha en fortsatt trevlig vecka,
 
xoxo
Bella
 
(Ytterligare en bild fran min fodelsedag)

Kan ni gissa var vi har varit?

Publicerad 2012-09-17 15:07:00 i Shanghai


Tjenixen,
 
Lagenheten vi hyr ar moblerad, men for att fa det lite hemtrevligt sa bestamde vi oss for att aka till IKEA. Det blev en del koksutrustning, handdukar, blomkrukor, ljuslyktor och sant dar annat krims krams man maste ha nar man ar pa IKEA.
 
Jag tycker att maten i Kina ar over forvantan, men IKEA:s kottbullar var fantastiskt goda!
 
xoxo
Bella & Martin
 

Lite bilder...

Publicerad 2012-09-16 16:03:08 i Shanghai

Hej!
 
Min dator ar fortfarande sonder, men jag har fatt tag i nagra bilder via Martins iphone samt fran skolans hemsida.
Om i kollar i "arkiv" eller bland gamla inlagg sa har jag lagt till nagra bilder dar med!
 
 

Bilder fran opening cermony
 
(Alla elever uppstallda efter arskurs)
(Bild tagen pa min fodelsedag, japansk restaurang i Down Town Shanghai)
 

Jag och M pa Cloud 9
 
Jag och andra utbytesstudenter pa "Helens bar"
 
Fler bilder kommer sa fort jag har mojlighet att publicera dem!
 
xoxo
Bella

Shanghai Rolex Masters 2012

Publicerad 2012-09-16 01:30:00 i Shanghai

Hej alla tennisvanner!
 
Den 12:e oktober ska jag och en kompis fran universitetet aka och se pa tennistavlingen Shanghai Masters.
 
 

Vi har biljetter till kvartsfinalerna pa bade dam- och herrsidan. Ska bli valdigt kul och vi hoppas pa att fa se sa manga bra spelare och matcher!
 
       (http://www.shanghairolexmasters.com/)
 
Nu far alla korsa fingrarna pa att Roger Federer kommer, tack :)
 
puss&kram
Bella

Puss & kram fran Kina

Publicerad 2012-09-15 19:14:50 i Shanghai

Nihao!

Har kommer en bild fran min fodelsedag, da min dator fortfarande ar kaputt sa har jag svart att publicera bilder (sitter pa internet cafe och skriver), men sa fort jag har mojlighet sa kommer det att komma mer bilder!
 
 
xoxo
Bella

En hiss och en diss

Publicerad 2012-09-13 20:51:00 i Shanghai

Eftersom jag nastan bara skriver om de roliga sakerna vi gor sa kan jag intyga att jag faktiskt pluggar en hel del ocksa!
 
Dock ar detta inte ett inlagg om hur mycket jag studerar, utan min nya ide om att kora veckans hiss och diss om sevardigheter/ klubbar / restauranger i Shanghai.
 
Nu tillhor detta egentligen forra veckan men veckans hiss ar klubben "The Shelter", som ar en valdigt cool klubb belagen i ett gammalt skyddsrum! (* http://www.smartshanghai.com/venue/3174/The_Shelter_shanghai)
 
Veckans super diss gar till klubben "Hollywood", tank er ett daligt Sturep.
(* http://www.smartshanghai.com/venue/6682/Hollywood)
 
Sa om ni befinner er i Shanghai sa vet ni vad ni ska undvika...
 
/ Bella

Onsdag 12e september 2012

Publicerad 2012-09-13 01:07:00 i Shanghai

Hejsan,
 
Kul att se att sa manga hemifran foljer var framfart i asien! Kan knappt forsta att det ar over 2 veckor sedan vi satte oss pa ett plan for att flytta till andra sidan jorden.
 
Det kanns lite ofattbart for tiden gar sa snabbt och vi har upplevt sa mycket nytt. Och samtidigt kanns det som vi har bott har i evigheter (tror att det ar ett gott tacken pa av vi trivs) trots att aventyret precis har borjat.
 
Hoppas att ni alla mar bra, ta hand om er!
 
xoxo
Bella & Martin
 
 

En liten Shanghai uppdatering

Publicerad 2012-09-12 15:56:09 i Shanghai

Halla dar!
 
Vi borjar sakta men sakert att vanja oss vid att bo i en sa stor stad som Shangahai (enligt officiella kallor 23 miljoner invanare, inofficiellt med alla oregistrerade och alla veckopendlare en bra bit over 30 miljoner!!). Osakerheten over att inte hitta, inte forsta eller kanna nagon har helt forsvunnit.
 
Vi bor pa en kanon gata dar alla verkligen forsoker forsta oss (och med kroppsprak och vilja har vi lart oss att komma langt!), vi hittar sjalvklart inte overallt men vi kan alla storre gator i vart omrade, vi vet hur vi transporterar oss fran ett stalle till ett annat och kanner oss inte som besokare i den har stora staden, utan sager stolt att vi bor har!
 
Oroheten over att inte kanna nagon till borjan var helt obefogad. Inte nog med att jag ar har med en av de underbaraste personerna jag kanner (<3), vi har dessutom lart kanna massor av harliga maniskor som pa ett eller annat satt har tagit sig till Shanghai for att leva livet :) 
 
STOR kram fran en inte lika forkyld
Bella

*&^%$#@@#$%^&>?)*^&%$

Publicerad 2012-09-11 15:45:32 i Shanghai

Sa hander det som inte far handa, tre timmar efter det att vi har fatt internet installerat sa kraschar min dator....och forutom det sa har jag gatt och blivit dunderforkyld :(
 
snorkramar
Bella

Martin Gästbloggar

Publicerad 2012-09-11 07:51:00 i Shanghai

Hej hopp alla glada. Första försöket på blogg.
 
Nu har vi äntligen fixat internet i vår lgh. hela 10mbit, hör och häpna! :)
 
skall väll funka för mail och surf iaf. hörde ngt ifrån vår agentlady, hon som fixat visningen av vår lgh, att man ev. kunde försöka pressa upp det till 20mbit i ett senare skede. vi får se hur man charmar dem och vad det isåf kostar. aja, nu kan man kolla mailen hemifrpn iaf, stort steg ifrån att knata 15 min till närmaste internetcafé.
 
Avstånden är sjukt stora i shanghai. 15min att gå är att anse som riktigt nära. tunnelbanestationerna, trots att de finns mer än dubbelt så många som i stockholm, har stora avstånd gångmässigt mellan dem.
 
på torsdag är det den stora dagen då vi får reda på om jag får nytt visum á la "family member" eller ej. har preparerat alla papper så gott det går. varit i kontakt med svenska konsulatet i shanghai där vi har fått hjälp via dokument att "vi lever som om vi vore gifta enl svensk lag" etc som vi tänkte använda oss utav när vi går till visum stationen. Jag är förövrigt den som har skrivit på bostadskontraktet på dryga året, vilket jag hoppas ger ett seriöst intryck och att det visar att jag har för avsikt att stanna som "family member" under hela perioden. aja vi får se, time will tell.. vi får hållla tummarna helt enkelt.
 
jaja, första försöket till blogg. hoppas ni gillade det :)
 
peace
 
/M

Shanghai University

Publicerad 2012-09-09 14:19:00 i Shanghai

Tjohoo!
 
Jag har alltid tyckt att vi har haft det ganska lagom med skolarbete i Sverige, varken for mycket eller for lite.
 
Dock hade inget kunnat forberada mig for det har, det ar som man sager, kineserna ar sma arbetsmyror. Jag kommer att lasa sex kurser parallellt hela terminen. Efter forsta veckan i skolan ska jag nu halla fyra foredrag, lamna in ett arbete i makro samt skriva en uppsats och allt ska in nasta vecka....
 
Annars maste jag saga att lararna ar mycket bra, och jag har trevliga klasskamrater. Alla utbytesstudenter ar vekligen har for att ha roligt och man ser till att ta hand om varandra!!
 
xoxo
Bella

Min basta fodelsedagspresent

Publicerad 2012-09-08 22:02:00 i Shanghai

Som ni alla vet har jag och Martin letat som tokar efter en lagenhet. Standarden och de enorma avstanden gor att det ar extremt svart att veta vad som ar okej omraden och vad som ar slum. 
 
Ska man ta en lagenhet dar det inte finns nagon balkong? Och da inte kunna hanga nagon tvatt (det ar extermt fuktigt har sa man kan glomma att hanga i badrummet) eller behova pendla, eller bo i ett trakigt omrade etc)
 
Vi traffade i tisdags en formedlingsagent som tog med oss till en lagenhet nara "Peoples Square", lagenheten var helkass och vi borjde kanna att vi kanske aldrig hittar nagot som helt passar oss. Och vi kanske maste noja oss med nagot som vi egentligen inte vill ha. Efter visningen fragade vi om agenten inte rakade ha nagot mer i samma omrade, och hon ringde da till sin kollega.
 
Vi hade extrem tur en lagenhet som samma dag kommit ut pa marknaden, dar hyresgasten fortfarande inte hade flyttat ut skulle nu hyras ut. Vi fick mojlighet att kolla pa lagenheten, och kande att har kan vi bo!
 
Det ar en tvaa, med ett stort sovrum, ett ganska litet vardagsrum, bra planerat kok och badrum. Vi har balkong, en portvakt och en kanon trevlig gata!
 
Nu snackar vi inte svensk lyx, byggnaden ar ganska nedgangen men vi har en vakt vid gatan, sakerhetsdorr och en trevlig landlord. Vi kunde inte onska oss mer!!
 
Ha en trevlig helg!
 
xoxo
Bella
 

Cloud 9 pa 87:e vaningen

Publicerad 2012-09-08 12:45:00 i Shanghai

Hej,
 
Ledsen for dalig uppdatering, men har inte haft tillgang till internet och da ar det svart att blogga...
 
Jag hade en jattefin fodelsedag=) Efter massagen sa gick vi till var favorit restaurang, ett japansk litet stalle (och ja, jag kan kalla det for vart favorit stalle da vi har atit dar fyra ganger sedan vi kom till Shangahai!)
 
Efter middagen tog vi en taxi till Jin Mao Tower och akte up till 87:e vaningen, dar sky baren Cloud 9 ar belagen. Ett helt fantastskt stalle, och jag forvarna alla som kommer att halsa pa att det ar absolut ett stalle ni kommer att fa besoka! (http://www.smartshanghai.com/venue/50/Cloud_9_shanghai)
 
Tack snalla for alla gratulationer!!
 
xoxo
Bella
 
 
 

Barbarossa

Publicerad 2012-09-04 18:05:00 i Shanghai

God kväll!
 
Ikväll har vi ätit middag på restaurangen Barbarossa som ligger i Peoples Park. Vi kan starkt rekommendera ett besök där om man befinner sig i Shanghai!
 
Ha en fortsatt trevlig kväll,
 
xoxo
Bella
 

Dagens väder...REGN

Publicerad 2012-09-04 09:19:00 i Shanghai

Hej,
 
Idag har det regnat precis hela dagen, det är tyfoon säsong här. Vilket vi inte har märkt något av förrän idag. Har sett på CNN att vädret är värre på andra platser i Kina, så vi har klarat oss bra ändå.
 
xoxo
Bella

Första skoldagen (måndag 3 september 2012)

Publicerad 2012-09-03 17:40:00 i Shanghai University of Finance and Economics

Hej,
 
Idag har jag haft mina första lektioner, känns som jag har valt bra och utmanande kurser. Blev något förvånad över att vi faktiskt läser tillsammans med en del kineser. Deras engelska är ju oftast inte jättebra, och de lärare som undervisat idag är amerikaner som inte pratar någon eller begränsad kinesiska.
 
Under den här veckan får man prova olika kurser och om man inte är nöjd så måste man innan den 7 september byta och bekräfta.
 
Som det känns nu så kommer jag att behålla mina måndagskurser, jag läser Managerial Accounting, som till skillnad från finansiell redovisning handlar mer om vilka beslut man bör fatta och hur man borde tolka företagets rapporter. Min andra måndags kurs är Managment information system, vilket handlar om hur man bör styra organisationer, och på vilket sätt man kan utveckla system för att hålla företag effektiva och uppdaterade.
 
När det är dags för rast eller för lektionerna att sluta så spelas det musik ur högtalarna, ett ganska trevligt inslag. Jag hoppas att kurserna nu lever upp till mina förväntningar.
 
'xoxo
Bella

Opening Cermony

Publicerad 2012-09-02 15:36:00 i Shanghai University of Finance and Economics

Halloj,
 
Igår började skolterminen (jag vet att ha skolstart på en lördag är inget man är riktigt van vid!)
När vi registerade oss i onsdags fick vi varsin orange t-shirt som vi utbytesstudenter var tvungna att ha på oss, som om vi västerläningar inte står ut tillräckligt mycket ändå!
 
Så vi samlades vid skolgrindarna kl. 07.45 vilket är okristligt tidigt på en lördag morgon. Det som var bra var att det gick snabbt att ta sig till skolan från hotellet (cirka 20 min en sträcka som tidigare har tagit ungefär 40 min, och en lagom taxikostnad på 22 RMB c. 25 kr).
 
Efter samlingen så tågade vi till fotbollsplanen där vi ställdes upp på led. Det märktes att vi utbytesstudenter inte är vana vid att organisera oss som kineserna. Våra led var rätt krokiga och hade vi inte varit utläningar hade skolan antagligen inte godtagit hur vi stod.
 
Rektorn höll ett långt tal på kinesiska, och sedan presenterades alla lärare. Även skolans bästa studenter fick hålla tal. Eftersom allt var på kinesiska, och solen hann gå upp (var cirka 35 grader) var det flesta studenter helt slut när vi äntligen fick gå därifrån.
 
Efteråt var det en guidad tour på skolans egna museum, och en föreläsning där polisen hade bjudits in för att tala om hur vi utbytesstudenter ska bete oss (inte dricka för mycket, inte lämna våra datorer och inte köra fulla....)
 
Ha en fortsatt trevlig söndag!
 
xoxo
Bella
 


(Bilderna är tagna ifrån http://sj.shufe.edu.cn/structure/xwzz/tpxw_con_105815_1.htm)

Lägenhetsjakten

Publicerad 2012-09-01 15:26:10 i Shanghai

Hello there!
 
Igår var vi på en lägenhetsvisning, lägenheten var helt okej (nyrenoverad men inte särskilt stor, billig men inte jätte nära tunnelbanan, så det fanns både för- och nackdelar). Dock var trapphuset bland värsta jag har sett, så vi letar vidare. Vi ska på ytterligare en visning i samma område imorgon. Samt att vi har stämt träff med en mäklare som ska visa oss runt i området Jing 'an.
 
Jakten fortsätter!
 
xoxo
Bella
 

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela