BELLA IN SHANGHAI

Ni är välkomna att följa äventyret, det är här det händer!

Min basta fodelsedagspresent

Publicerad 2012-09-08 22:02:00 i Shanghai

Som ni alla vet har jag och Martin letat som tokar efter en lagenhet. Standarden och de enorma avstanden gor att det ar extremt svart att veta vad som ar okej omraden och vad som ar slum. 
 
Ska man ta en lagenhet dar det inte finns nagon balkong? Och da inte kunna hanga nagon tvatt (det ar extermt fuktigt har sa man kan glomma att hanga i badrummet) eller behova pendla, eller bo i ett trakigt omrade etc)
 
Vi traffade i tisdags en formedlingsagent som tog med oss till en lagenhet nara "Peoples Square", lagenheten var helkass och vi borjde kanna att vi kanske aldrig hittar nagot som helt passar oss. Och vi kanske maste noja oss med nagot som vi egentligen inte vill ha. Efter visningen fragade vi om agenten inte rakade ha nagot mer i samma omrade, och hon ringde da till sin kollega.
 
Vi hade extrem tur en lagenhet som samma dag kommit ut pa marknaden, dar hyresgasten fortfarande inte hade flyttat ut skulle nu hyras ut. Vi fick mojlighet att kolla pa lagenheten, och kande att har kan vi bo!
 
Det ar en tvaa, med ett stort sovrum, ett ganska litet vardagsrum, bra planerat kok och badrum. Vi har balkong, en portvakt och en kanon trevlig gata!
 
Nu snackar vi inte svensk lyx, byggnaden ar ganska nedgangen men vi har en vakt vid gatan, sakerhetsdorr och en trevlig landlord. Vi kunde inte onska oss mer!!
 
Ha en trevlig helg!
 
xoxo
Bella
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela