BELLA IN SHANGHAI

Ni är välkomna att följa äventyret, det är här det händer!

Shanghai Oriental Pearl Radio & TV Tower

Publicerad 2013-06-30 17:23:57 i Shanghai

Heeey you!
 
Vi kan ju inte lämna Shanghai utan ett besök till Pearl Tower. Vi har hört lite blandade saker men vi gillade det. Visst ett mer turistigt ställe får man leta efter men utsikten är grym och det är ju ett av de mest kända landmärkena i Shanghai. Vi besökte olika våningar, den klart bästa var "The Transparent Observatory" på 259 meter, med glasgolv. Vi fick även åka världens högsta inomhus bergochdalbana :) 
 
På tisdag flyger vi hem, inte lång tid kvar nu!
 
xoxo
Bella & Martin
 
Det kända Pearl Tower :)
 
 
 
 
 

Kommentarer

Postat av: patty

Publicerad 2013-06-30 22:19:59

hej bella! hur känns det att komma hem snart?! har varit superdålig på att både blogga och läsa andras bloggar, har därför inte hängt med vad som händer i ditt liv senaste tiden! när kommer ni? saknar dig! har fortfarande inte spelat tennis än men slänger långa blickar mot tennisbarnorna i hagaparken som jag promenerar förbi flera ggr i veckan! haha! ses snart antar jag?! kraaaam!!!

Svar: Hej vännen :) Vi är påväg hem nu, vårt flyg ifrån SH blev försenat, så vi landar i Sthlm en dag senare än tänkt. Vi hoppas nu på att stå på svensk mark imorrn vid lunch :) Just nu känns det bara väldigt skönt att komma hem, väskorna är packade och allt är klart. Jag skulle hemskt gärna spela lite tennis nu under sommaren :) Ta hand om dig, massa kramar Bella
Bella & Martin

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela