BELLA IN SHANGHAI

Ni är välkomna att följa äventyret, det är här det händer!

En liten Shanghai uppdatering

Publicerad 2012-09-12 15:56:09 i Shanghai

Halla dar!
 
Vi borjar sakta men sakert att vanja oss vid att bo i en sa stor stad som Shangahai (enligt officiella kallor 23 miljoner invanare, inofficiellt med alla oregistrerade och alla veckopendlare en bra bit over 30 miljoner!!). Osakerheten over att inte hitta, inte forsta eller kanna nagon har helt forsvunnit.
 
Vi bor pa en kanon gata dar alla verkligen forsoker forsta oss (och med kroppsprak och vilja har vi lart oss att komma langt!), vi hittar sjalvklart inte overallt men vi kan alla storre gator i vart omrade, vi vet hur vi transporterar oss fran ett stalle till ett annat och kanner oss inte som besokare i den har stora staden, utan sager stolt att vi bor har!
 
Oroheten over att inte kanna nagon till borjan var helt obefogad. Inte nog med att jag ar har med en av de underbaraste personerna jag kanner (<3), vi har dessutom lart kanna massor av harliga maniskor som pa ett eller annat satt har tagit sig till Shanghai for att leva livet :) 
 
STOR kram fran en inte lika forkyld
Bella

Kommentarer

Postat av: gunnar wedfelt

Publicerad 2012-09-12 16:36:27

kul att det börjar arta sig hoppas att martin också får något att göra förutom städa, lästa i SVD om framtida städer 242 av 440 finnes i kina och en miljard konsumenter skapas till 2025 det finnes mycket att göra,

Svar: Som marknad har Kina enorm potential, men de kinesiska foretagen arbetar hart for att behalla den inhemska marknaden. Det finns ett stort kulturellt gap mellan Kina och vastervarlden nar vi har lart oss att bemastra det, sa kommer vi att ha mycket storre mojligheter att pa riktigt lyckas har!

Ha en fortsat trevlig helg!
Bella & Martin

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela