BELLA IN SHANGHAI

Ni är välkomna att följa äventyret, det är här det händer!

En torsdag i Shanghai

Publicerad 2012-08-30 20:27:00 i Allmänt

Halla dar!
 
Idag har vi hunnit med massor. Vi borjade dagen med sovmorgon, for att sedan mota upp en svensk bekant som bor har i Shanghai permanent. Fick vardefulla tips om hur man hittar bra boende och vad man ska tanka pa i ovrigt nar man ska bosatta sig i Kina for en langre tid (for andra som letar boende i Shanghai kan jag verkligen rekommendera hemsidorna "smartshanghai" & "enjoyshangai", dar man kan hitta boende, restauranger, konserter och happenings).
 
Efter det besokte vi svenska konsulatet for att fixa med visumen, jag kan saga att man bor vara otroligt talmodig nar man har med kineser att gora, da allt tar extermt lang tid och det alltid ar manga steg. Och papper som inte ar stamplade finns inte! Efter det hann vi med ett besok pa en vinbar som heter Enoterra, dar en flaska vin kostade ungefar 200 svenska kronor, otroligt mysig eftermiddag med andra ord!
 
Eftersom avstanden har i Kina ar enorma sa blev vi efter vinbaren lite forsenade till ett evenemang som skolan annordnande - "Elegant performanceof art", men det gjorde inget for det var inte jattespannande.....Basta delen var nar de gick over fran att sjunga/spela klassisk kinesisk musik till att kora "mamma mia" och "ABBA".
 
Over and out!
 
xoxo
Bella

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela